Tilbakemeldinger fra våre kunder

Bente Mariann Evensen

Namsos

Endelig kan jeg se meg i speilet uten først å se sinnarynka. Kjempefornøyd etter besøk hos Camilla. Kommer absolutt tilbake

Rita Helen Skjærvik Håskjold

Namsos

Superfornøyd etter å ha vært t Camilla å tatt vippeløft å forming/farging av bryn. Ho e råflink! Anbefale virkelig kosMedic Hudklinikk Namsos.

Beate Pedersen

Namsos

Jeg er kjempefornøyd med alt Camilla har utført. Hun er både profesjonell og dyktig. Jeg føler hudpleiebehandlingen ble skreddersydd til meg, slik mor/datter-timen også ble. Anbefales på det varmeste. 

Mari Tetlien Moa

Namsos

Bestandi vørr kjæmpe fernøgd me aill behandlingan æ hi fått på Millas/ KosMediC. Va så heldi å få massasje på utdrikningslage mett å - fantastisk opplevels! Å like triveli e d å møt Camilla og hennes fantastiske vesen å goe smil, nårn kjæm innj dørinj. Du e kjæmpedøkti i d du gjør!

Sandra Andersen

Namsos

Har vært hos fantastiske Camilla på Kosmedic Hudklinikk. Vippeløft er et mye bedre alternativ enn vippeextension. Vippeløft sliter ikke på vippene, og i tillegg sparer det deg for både tid og penger. Endeling kan jeg gå ut døra uten å bruke mascara! LOVE IT! Hun holder til i sentrum av Namsos.

Anette Engen

Namsos

Gjett hvem som er storfornøyd med vippene da? Jupp, det er meg! Etter å ha fått rasert vippene med extensions lot jeg mine egne vipper få vokse ut igjen, og siden vippene mine har grei lengde prøvde jeg i dag vippeløft hos flinke Kosmedic Hudklinikk. Anbefales på det sterkeste!

Therese M Flasnes

Namsos

Har hatt flere behandlinger hos Camilla og har aldri fått bedre behandling. Camilla er veldig opptatt av at folk skal føle seg vel på behandling,hun ordner opp og man blir sikkelig dullet med samt at hun kan det hun driver med! Det som også er så bra er at om du lurer på noe så er der bare å sende en melding og du får svar og hjelp fort! Camilla er superflink, omgjengelig, behagelig og gjør absolutt alt for sine kunder. Kommer aldri til å slutte hos henne og kommer alltid til å anbefale henne til andre.

Navn Familienavn

Leder / Firma

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

"Topp service og ei trivelig dame og være til"

"Veldig fornøyd, og ser frem til neste time"

Tusen takk for nydelige vipper! jeg er veldig fornøyd.

"Fikk masse skryt for vippan i dag" Nå har jeg dusjet og vippene er like fine :)"

"Tusen takk! Dette kan du!"

"Det går veldig godt - 'Trykket' mellom og over øynene ble bort samme dag utrolig befriende!"

"Ville bare si tusen hjertelig takk for den gode oppfølgingen du gir, og for din varme og omsorg. Setter stor pris på det!